Prezentare BEFORE SCHOOL

Before School

Am inaugurat primul Before School din Craiova, dedicat sprijinirii elevilor din clasele V-VIII pentru a-și realiza temele și a-și îmbogăți cunoștințele de limba română și matematică, cu programul de dimineață (08.00-12.00), înainte de începerea orelor la școală.
Lecțiile de limba română și matematică sunt asigurate de către profesori de specialitate, cu o bogată experiență didactică, iar clasele sunt formate pe nivel de varsta si evolutie a fiecarui copil.
În plus, asigurăm pentru elevi, în sediul nostru modern și funcțional, micul dejun și prânzul in colaborare cu Il Risto Catering.
Foarte important, în pachetele noastre veți găsi inclus transportul elevilor de la AfterArt la școala unde studiază.
E timpul să vă luați grija lecțiilor copiilor dvs., a hrănirii lor în mod sănătos și a transportului la școală!
Toate acestea și altele în plus le vom face noi pentru dvs.!

_MG_4936
mate (22)

Profesor matematica

Profesor de matematica cu experienta in invatamant care va verifica temele si ii va ajuta pe copii sa inteleaga si sa aprofundeze notiunile predate la scoala. Suplimentar va lucra cu ei pentru pregatirea tezelor.

Profesor limba romana

Profesor de limba romana care se va preocupa de corectitudinea temelor la romana si le va facilita elevilor intelegerea notiunilor teoretice pe care le vor aprofunda prin exercitiu . Copiii vor fi invatati sa isi organizeze timpul , sa il valorifice la maxim pentru a face fata cerintelor scolii si a-si forma, pe mai departe, un stil de lucru eficient.

_MG_4855

Ti-ai inscris copilul la AFTER ART CRAIOVA?

to top button